ELITEOPTIMERING

ELITEOPTIMERING

Kom nærmere på dit fulde potentiale som elitesportsudøver eller hvis du på andre måder skal præstere ud over det sædvanlige.

Vores krop og vores psyke kan præstere det mest utrolige, når vi sætter os for det. Både elitesportsfolk og topledere inden for erhvervslivet er gode eksempler på mennesker, der skal levere deres allerbedste hver eneste dag.

Det er også en belastning, der stiller store krav til kroppen og psyken. Over længere tid kræver det sundhed, styrke og balance – både fysisk og psykisk – at præstere på højt niveau og undgå skader.

Med de rigtige holistiske redskaber er det ikke alene muligt at vedligeholde sin styrke og balance – du kan også hente de ekstra procent, der bringer dig tættere på dit fulde potentiale.

Min mand har hele sit liv dyrket eliteidræt – blandt andet som professionel cykelrytter i verdenseliten – og gennem ham har jeg fået den verden tæt ind på livet. Min egen karriere i toppen af den danske og internationale hotel- og restaurationsbranche har vist mig lighedspunkterne mellem eliteidræt og erhvervstop, og de krav det stiller til mennesker.

Ved Eliteoptimering bruger jeg hele paletten af redskaber og viden, så vi sammen kan finde de ekstra procent, der stabiliserer og løfter din præstation som en sundere, stærkere og mere balanceret udgave af dig selv.

 

Elite optimering kan genskabe balancen i kroppen

 

Med Elite optimering forstår videnskabsmænd nu, at din fysiske tilstand i høj grad påvirkes af miljøet; Op til 98% i nogle tilfælde. Disse udviklinger kan tage dig på en anden vej, hvor dine gener ikke længere styrer dine evner, og i stedet bliver du påvirket og styret af dit eget velbefindende.

Forstå hvordan du låser op for dit præstationspotentiale. Din personlige epigenetiske indikatorer kan kortlægges for dig på mindre end 30 minutter med kun fire tråde af hår ved hjælp af Cell Wellbeing Digital S-Drive-systemet.

KOM NÆRMERE DIT FULDE POTENTIALE

BOOK EN TID
Eller kontakt Pernille for yderligere info