KVINDEN BAG

Jeg vil give den viden og de indsigter videre, som jeg har lært på min lange rejse. Jeg vil hjælpe mennesker til at finde balance, blive stærkere og blive hele igen.

Pernille Rosenkær Rasmussen

Pernille Rosenkær Rasmussen

Født i Silkeborg i 1977 – er 41 somre og mor til Anabel på 2 år.

DEN LANGE REJSE MOD HELHED

I 2005 tog mit liv en ny drejning. Min søster døde. Alt for ung blev hun revet væk af cystisk fibrose, en destruktiv lungesygdom, der langsomt kvæler sit offer. Vi har altid vidst, at det ville ske en dag, og at hun ikke ville blive gammel. Alligevel var tabet stort og smerten ubærlig.

Men det blev starten på en rejse.

Jeg begyndte at tænke mere over livet, og hvad vi bruger det til. Jeg var ung, ambitiøs og allerede godt i gang med en karriere i den danske og internationale restaurationsbranche. Men jeg var også søgende. Efter et holdepunkt, der gav mening. Et liv, hvor jeg kunne finde mig selv. En tilstand, hvor jeg kunne blive hel igen.

Jeg begyndte at arbejde med healing og meditation. Her startede mine mange rejser til Østen, hvor jeg senere hen bosatte mig. Her blev meditation en del af min hverdag. Jeg bruger det for at hjælpe kroppen med at genoprette en ubalance, såsom stress, sorg, chok eller vores helt almindelig travle hverdag.

Kroppen og naturen

Jeg har altid været optaget af krop og natur. Hvad den rigtige kost kan gøre for vores liv. Hvilken visdom, verden skænker os, hvis bare vi mærker, hører og ser hvad den fortæller.

Økologi har altid været en del af min professionelle tilgang som kok og restauratør. Vi kan ikke komme udenom, at vi bliver hvad vi spiser – eller rettere – vi er hvad vi spiser. Ofte ses det, at små ændringer ved kosten kan genskabe et større overskud både fysisk og mentalt.

Jeg supplerede min viden som kok med en uddannelse som helsevejleder fra Hippocrates Health Institute i USA, og fik ny viden om sund kost og værktøjer til livs forandrende terapier. Jeg har fået kendskab til kroppen via fysisk og psykisk indlæring gennem mine 3 yoga uddannelser.

Jeg har et par spirituelle diplomer, er uddannet Reiki healer samt er i gang med en uddannelse som Heilpraktiker, som er det tyske ord for naturlæge eller almenpraktiserende naturmediciner.

En ny rejse begynder

Det har været en lang rejse og en stor transformation for at komme til, hvor jeg er nu.

Et utal af både fysiske og psykise rejser, kurser og uddannelser. Jeg har siddet i et tempel i 21 dage og kun drukket vand for at finde ind til min kerne.

Men størst af alt, er jeg for få år siden blevet gift og blevet mor. Jeg har givet slip på min 25 år lange karriere i toppen af den danske kokke- og restaurationselite. Jeg har indset, at alt hænger sammen. Jeg er større end summen af mine enkelte dele. Og jeg er selv en del af en større sammenhæng. Jeg er en del af verden, og verden er en del af mig.

Jeg vil noget andet med mit liv. Jeg vil give den viden og de indsigter videre, som jeg har lært på min lange rejse. Jeg vil hjælpe mennesker til at finde balance, blive stærkere og blive hele igen.

En ny rejse er begyndt med Holistic Vision