CELLESCAN

Få testet din krop med Cell Wellbeing fra Tyskland.

Vi kan tale os frem til mange ting og fornemme ubalancer i kroppen, men med det nyeste inden for hårrodscanning er det nu muligt at måle din krops sundhedsmæssige tilstand, ud fra et par enkelte hår fra din hovedbund.

Dit hår indeholder oplysninger, der kan fortælle om din krops fulde vitamin- og mineralindhold, væskebalance, immunforsvar, stress, fordøjelsessystem, fedtstofbalance og sukkerstofskifte – selv dine miljømæssige udfordringer, virus, parasitter og bakterier.

Jeg har det nyeste apparatur, som scanner dine hårrødder og sender data til en sikker superserver på et laboratorium i Hamborg. Allerede inden for 1 time modtager vi en rapport med 32 sider information om din krop her og nu – noget du kan tage og føle på.

Rapporten peger på, hvilke udfordringer du står overfor og hvilken retning du kan gå for at optimere din sundhed. Jeg hjælper dig videre ud fra min viden, erfaring og uddannelser, så vi finder den helt rigtige vej for dig. Derfor er der altid indeholdt et Sundhedstjek samt samtale sammen med Cellescan.

SE VIDEOEN HERUNDER

ØNSKER DU AT OPTIMERE DIN SUNDHED?

BOOK EN TID
ELLER KONTAKT PERNILLE FOR YDERLIGERE INFO