KLIENTERNE SIGER

Kroppen til eftersyn

Jeg var et sted i mit liv, hvor både min krop og psyke var under overbelastning. Jeg valgte derfor at tage mit krop til nøje eftersyn. Dette for at se hvad, det var, som gjorde, at jeg fra at være sund rask frisk kvinde med mod på livet nu var både træt, mavefedt og med forhøjet kolesterol både sund og dårlig.

Jeg vidste at jeg skulle spise mere grønt og derfor faldt valget på Holistic Vision ved Pernille. Jeg har i dette forløb lært at lytte til, hvad og hvordan min krop har det ud fra, hvad jeg spiser. Jeg er blevet fastholdt i mit projekt med skønne samtaler med Pernille. Fantastisk og alligevel så simpel.

Tusind tak Pernille!

Helle Damborg Sørensen


Kroppen beder om det sunde

Mit udgangspunkt var at komme mere over til plantebaseret kost og af med mit sukkerindtag, min dulme-spisning, som var taget til, i min verden pga. manglende trivsel både privat og på job, hvor en opsigelse var en realitet.

Min celle-test slog stort ud på “følelser” og Pernille lod fokus være på det efter en rådgivning om ændret kost og forslag til motion, som ville optimere min krop. Her er hun også dygtig – jeg fik homøopatisk udrensning der, hvor jeg har gemt og stadig gemmer følelser, som burde ud. Hertil kom lidt øreakupunktur. Mange snakke om det, som gør mig, min krop og mit liv mere glædesfyldt var der, jeg fik meget med mig. Så et anderledes forløb end min første vinkel på det. Jeg mærker, hvordan kroppen beder om det sunde, hvordan jeg får det godt af det og flytter fokus, når jeg “gemmer” væk og bliver bedre og bedre på den front.

Jette Kraag Olsen


Skepsis gjort til skamme

Mødte op med skepsis, som hurtigt blev gjort til skamme. Kompetent og professionel behandling med Pernilles personlige tilgang. Alt i alt en ny men spændende oplevelse, og en klar fornemmelse af bedring og velvære efter endt behandling. En klar anbefaling herfra.

Dennis Bloch Rasmussen


Autentisk og kompetent behandler

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille. Jeg oplevede at blive mødt af en autentisk og kompetent behandler. Jeg er topmotiveret til at forfølge en sundere livsstil – det er ret fantastisk.

Maj Rosenkilde Damborg


10 cm højere eller 10 kg lettere

Pludselig var jeg kommet dertil hvor enten jeg skulle blive 10 cm højre, eller tabe mig 10 kg. Da det med højden var helt uoverskuelig, måtte jeg prøve med de 10 kg. Jeg kontaktede Pernille, og vi fik et forløb sat i gang. Fik den rette vejledning med kost og væske, og 3 mdr senere 10 år yngre og 10 kg lettere. Kan varmt anbefale et forløb hos Pernille.

Martin Jensen


Kompetent og empatisk

Pernille er en meget kompetent og empatisk behandler, hun har mine varmeste anbefalinger.

Tina Møller

DEL DIN OPLEVELSE MED ANDRE

Facebook-side