HEALING

Vores krop er energi – Vores tanker og celler er et – healing kan ofte lette blokeringer – Det kan have en positiv effekt på både den fysiske krop og sindet.

Kroppen og sindet er tæt forbundet i en samlet helhed, der styrkes af livsenergien, som i Asien kaldes Ki eller Chi.
Sindet kan skabe blokeringer i kroppen, hvor energien bliver hæmmet, så den ikke kan flyde frit. Disse blokeringer kan føre til ubehag, smerter, skavanker og sygdom.

Rei er universets visdom. Den healende energi, der gennemstrømmer alt levende og binder os sammen. Denne energi kan kanaliseres og fjerne vores krops blokeringer. Rei styrker vores Ki og healer vores krop. Denne form for healing, der har sit udspring i Japan, kaldes derfor Rei-Ki.

Jeg er uddannet reikihealer. Reikihealing kræver ikke særlige evner, kun teknikker som alle kan lære. Med mine hænder viser jeg energien vej og hjælper den healende energi med at rense dine blokeringer ud og styrke din fysiske og psykiske krop.

Reikihealing hjælper med at genskabe balancen i din krop, så din egen energi igen kan flyde frit. Det er dejligt og afslappende, og bagefter føler du dig styrket og hel.