KOSTVEJLEDNING

Vil du også ønske at din kost var både sund og lækker? At det du spiser giver dig næring, overskud og mere energi? At din mad er både mættende, velsmagende og god for dig, din krop og dit sind?

Du kan sagtens få en sundere kost uden at lide afsavn. Jeg hjælper dig med at gøre sundhed lækkert.

Jeg starter altid en kostvejledning med, at vi i fællesskab ser på dine nuværende kostvaner. Hvad du spiser, hvornår du spiser, hvor meget eller hvor lidt du spiser. Vi taler også om dig, dit liv, din hverdag, dit arbejde og dit helbred. Og vi diskuterer dine ønsker til et andet og sundere liv.

Vi skal ikke alle spise det samme, sund kost er lige så individuelt som det liv vi lever. Ud fra din samlede historie viser jeg dig, hvor du kan tage sundere valg og hvad det kan gøre for dig og din sundhed.

Har du særlige ønsker til din kost – anti-inflammatorisk, vegansk, vegetarisk, raw, glutenfri, sukkerfri, faste eller andet – sørger jeg for, at du stadig kan lave lækker mad, der dækker alle dine behov for mineraler, vitaminer og vigtige næringsstoffer.

Som uddannet sundhedsmentor fra Hippocrates Health Institute i USA og med 25 års erfaring som kok i toppen af den danske og internationale restaurationsbranche tager jeg altid udgangspunkt i økologiske, usprøjtede råvarer af god kvalitet og sørger for at mine råd også er til at håndtere i en normal hverdag.

FÅ SUNDERE KOSTVANER UDEN AFSAVN

BOOK EN TID
ELLER KONTAKT PERNILLE FOR YDERLIGERE INFO