KVINDEN BAG

MED BEGGE BEN SOLIDT PÅ JORDEN

SIGTER JEG EFTER STJERNESTØV & KÆRLIGHED…

Pernille Rosenkær Rasmussen

PERNILLE ROSENKÆR

Indehaver

kontakt@holisticvision.dk

Rejsen er lang og stadig i fuld gang…

Min rejse sundhedsrejse startede i 2005, da min søster døde af Cystisk Fibrose. Det havde været nogle meget hårde år for hele familien – både fysisk og psykisk. Jeg var selvstændig restauratør, snart hotelejer og levede et liv med 200 km/t. Selvom jeg havde tilbragt meget tid med min søster, så var hendes død et kæmpe chok for mig. Livet gik alt for hurtigt og mange flere tragedier væltede ned over mig de næste mange år.

Jeg havde på det tidspunkt allerede været bosat i Italien, Spanien og Sydafrika. Alle steder i ret gode stillinger og min fremtid så lys ud på karrieresiden, men min krop og sjæl kunne ikke følge med. Jeg var kronisk træt, trist, ensom i sjælen. Havde ofte migræneanfald og fik konstateret en tumor i hjernen.

Mening i livet, bearbejdelse og refleksion

Jeg begyndte at tænke mere over livet, og hvad vi bruger det til. Jeg var ung, ambitiøs og allerede godt i gang med en karriere i den danske og internationale restaurationsbranche. Men jeg var søgende efter noget mere. Efter et holdepunkt, der gav mening. Et liv, hvor jeg kunne finde mig selv. En tilstand hvor jeg kunne blive hel igen.

Jeg begyndte i 2005 at arbejde med healing, meditation, yoga og fandt ro i de dage, hvor jeg fastede på vand eller juice. Her startede mine mange rejser til Østen, hvor jeg senere bosatte mig i Thailand. Meditation og det at leve i nuet blev en del af min hverdag. Jeg bruger det stadig hver dag for at hjælpe kroppen med at genoprette en ubalance, såsom stress, sorg, chok eller koble fra vores helt almindelig travle hverdag.

Kroppen og naturen

Jeg har altid været optaget af krop og natur. Optaget af hvad den naturlige kost kan gøre for vores liv. Hvilken visdom verden skænker os, hvis vi mærker, hører og ser, hvad den fortæller.

Økologi, biodynami og kontakten til Jorden har altid været en del af min professionelle tilgang som vejleder, kok, restauratør og healer. Vi kan ikke komme udenom, at vi bliver hvad vi spiser – eller rettere – vi er, hvad vi spiser. Ofte ses det, at små ændringer ved kosten kan genskabe et større overskud både fysisk og mentalt.

Jeg er uddannet heilpraktiker, – også kaldet almen praktiserende naturmediciner fra Nordic College of Naturel Medicin. Desuden er jeg uddannet sundhedsmentor fra Hippocrates Health Institute i USA med speciale i detox, forebyggende livstil og opbygning af kroppen efter længere sygdomsforløb. I mine vejledninger og behandlinger bruger jeg mine andre natur- og spirituelle uddannelser samt erfaringer fra tre yoga-uddannelser, healing, naturmedicin og homøopati.

For at blive RAB-godkendt og have tilladelse til at praktisere naturmedicin i Danmark har jeg gennemgået en række længere antroposofiske forløb. Dette er bla. Biologisk sygdomslære, anatomi og fysiologi, sygdomspsykologi samt antroposofisk lægekunst på Karsten Munk Akademiet.

Jeg har været bosat i syv forskellige lande og arbejdet med ledelse på højeste plan bl.a. i Sydafrika og Asien. Jeg har 25 års erfaring fra toppen af den globaliserede servicebranche. Jeg var selvstændig restauratør i ti år, før jeg solgte alt jeg ejede for at leve et simplere liv. Jeg er nu mor med stort M, – en luksus og største prioritet i mit liv. Til trods for min lange rejse og megen erfaring er jeg stadig ydmyg over for livet og hvor sårbare vi er. Hver dag arbejder jeg med taknemmelighed og ynder at praktisere et simpelt og bæredygtigt liv.

doTERRA olier

Jeg har valgt at specialisere mig i æteriske olier som har mange behagelige fordele for kroppen-  både fysisk og psykisk. I dette laver jeg også workshops hvor jeg underviser i brugen her af.

Oplev mere på www.mydoterra.com/pernillerosen her får du også automatisk 25% rabat hvis du opretter dig som min kunde.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig og forhåbentligt guide dig til et mere holistisk liv i balance med din krop og dit sind.