SUNDHEDSTJEK

Holistic Visions sundhedstjek er et øjebliksbillede af din tilstand. Det er også meget mere end det. Jeg går helt tilbage og opsamler gamle traumer – finder årsagen til sygdom, så vi ikke skal symptombehandle.

Din nuværende sundhed er både fysisk og psykisk påvirket af hele det liv, du har levet. De ting du har oplevet, den kost du har indtaget, de sygdomme og skavanker du har haft, den modgang og medgang du har mødt.

Forklaringen på nuværende udfordringer kan ofte findes i din fortid – derfor laver vi sammen en grundig, holistisk undersøgelse af din sundhedshistorie.

Jeg viser dig også, hvordan du kan optimere din sundhed. Hvad der skal til for at leve sundere. Hvilke ændringer der vil give dit liv en bedre balance. Hvilke tiltag der kan gøre dig stærkere.

Jeg er uddannet heilpraktiker, – også kaldet almen praktiserende naturmediciner fra Nordic College of Natural Medicin. Desuden er jeg uddannet sundhedsmentor fra Hippocrates Health Institute i USA med speciale i detox og opbygning af kroppen efter længere sygdomsforløb. I mine vejledninger og behandlinger bruger jeg mine andre natur- og spirituelle uddannelser samt erfaringer fra tre yoga-uddannelser, healing, naturmedicin og homøopati.

“Jeg vil gøre mit ypperligste for at give dig et komplet og holistisk billede af din sundhed”

ØNSKER DU AT OPTIMERE DIN SUNDHED?

BOOK EN TID
ELLER KONTAKT PERNILLE FOR YDERLIGERE INFO