Ikke nok med de fleste af os har spist rigeligt med is her i varmen og sikkert taget et par kilo på – vi er også midt en kæmpe universel transformation. Universet er med os pt. mange har sikkert mærket, at livet har været ret hårdt og det er nu tid til at give slip og lade universet guide os.

For at vi skal få et bedre liv, kræver det, at vi behandler os selv med respekt og kærlighed. At få mere energi kræver vi nærer os med sund kost, gode relationer, refleksion og meditation, bevægelse og glæde.

Har du lyst til jeg hjælper dig med det?

(mere…)

Det allerbedste er selvfølgelig, hvis vi kan spise os til tilstrækkeligt med mikronæringsstoffer gennem vores mad. Vitaminerne og mineralerne i maden er organiske og dermed lettere optagelige for kroppen.

Vores behov for vitaminer og mineraler er individuelt og ændrer sig livet igennem afhængig af alder og livsomstændigheder. Dog indeholder mange fødevarer i dag langt færre mikronæringsstoffer end for bare 50 år siden – faktisk helt op til 60% mindre. Det skyldes primært den måde, vi forarbejder dem på samt de dyrkningsmetoder, der anvendes. (mere…)

Kilde: sygeforsikring.dk | Af: Annette Aggerbeck

Nogle eksperter hævder, at det er sundt at faste, mens andre mener, at det er en rigtig dårlig idé. Nyt & Sundt har talt med Anders Nedergaard og Per Brændgaard. Her kan du læse, hvad de hver især mener. Vi ser også på, hvad der egentlig sker med kroppen, når den udelukkende skal køre på reserverne.

Nogle går på fastekure for at tabe sig, andre faster for at undgå aldersrelaterede livsstilssygdomme. Men er det overhovedet sundt at faste? Meningerne er delte blandt eksperterne. Men først skal vi se på, hvad der egentlig sker med kroppen, når man udsulter den. (mere…)

Drik vand ofte

04/01/2018

Et vigtigt råd: Drik rigeligt med vand. Drik før du er tørstig og drik hellere et glas for meget end et for lidt. Du kan optage ca. 1 dl hver 15. minut, så det giver ikke mening at drikke 1/5 liter af gangen. Derfor kan du sagtens være dehydreret selvom du drikker 2-3 liter om dagen. Vand skal ikke skylles ned, men nydes!