FOREDRAG OM VANDFASTE

Vil du opleve et underholdende foredrag om vandfaste?

Lær mere om forsvarlig faste
Oplev Pernille Rosenkær fortælle om hendes 21 dags vandfaste

VAND-vittig tendens eller sund fornuft?

Vandfasten har ramt Danmark

At faste har været en del af den menneskelige kultur i tusinder af år. Vi er dog kun for nylig begyndt, at undersøge de terapeutiske fordele ved at vandfaste. Interessant nok har moderne videnskab fundet en række verificerbare positive virkninger på menneskers fysiske og mentale sundhed i forbindelse med vandfaste.

Videnskaben har endnu ikke knækket koden for, hvad der kan standse eller vende vores aldringsproces. Dyrestudier har fundet, at periodisk faste kan forlænge levetiden markant. Hos mennesker har faste vist sig at reducere oxidativ stress og inflammation, samt booste kroppen med helt nye celler. Dette kaldes anti-ageing og skyldes primært den store stigning i vores vækst og ungdomshormon HGH som sker, når vi faster. Derudover kan faste forbedre insulin og leptinfølsomhed, hvilket betyder, at blodsukkeret bliver stabilt.

Pernille Rosenkærs budskab om vandfaste som sund fornuft underbygges af flere studier, der peger på, at vandfaste i 3 døgn blandt andet stimulerer aktivering af kroppens stamceller. Sagt med andre ord; giver du din krop pause fra mad over længere tid, kan du booste immunforsvaret og give kroppen fornyet styrke til at modstå de mange livsstilssygdomme. Pernille har fastet i 3-5-7 ja, helt op til 21 dage udelukkende på vand.

Pernille Rosenkær arbejder dagligt med klienter, som er udfordret på helbredet. Hun har gennem de seneste 10-12 år selv benyttet sig af faste for at nå til det helbred hun har i dag. Hun bevæger sig inden for den naturmedicinske verden og har en række uddannelser, som gør hende kompetent vejleder i faste, kost, sygdomme og livet.

Hør fortællinger fra Pernilles verden, både når det går godt og gør ondt i livet. Hør de sjove oplevelser om hendes transformationer og bliv inspireret af nye vinkler …. Oplev energien, – det er god underholdning.

Ønsker I at jeg kommer til jer og holder et foredrag eller har I spørgsmål, så kontakt Pernille på kontakt@holisticvision.dk.

Vandfaste