Det allerbedste er selvfølgelig, hvis vi kan spise os til tilstrækkeligt med mikronæringsstoffer gennem vores mad. Vitaminerne og mineralerne i maden er organiske og dermed lettere optagelige for kroppen.

Vores behov for vitaminer og mineraler er individuelt og ændrer sig livet igennem afhængig af alder og livsomstændigheder. Dog indeholder mange fødevarer i dag langt færre mikronæringsstoffer end for bare 50 år siden – faktisk helt op til 60% mindre. Det skyldes primært den måde, vi forarbejder dem på samt de dyrkningsmetoder, der anvendes.

Vitaminer og mineraler er afgørende for stort set alle processer i din krop, alt lige fra dannelse af dine fordøjelsesenzymer til din energi, hukommelse, blodtryk, koncentrationsevne og dit humør er afhængig af en stadig tilførsel af mikronæringsstoffer.

En stor del af det at leve sundt er kost og motion, men vi kommer ikke udenom at skulle tilføre tilskud, hvis vi skal kunne holde til det tempo og den livsstil, vi fører os.

Jeg har personligt brugt meget lang tid på, at finde det firma, jeg vil anbefale, og kan stå 100% inde for. Min anbefaling her kommer virkelig fra hjertet. Jeg er seriøst blown away med kvaliteten, optageligheden og deres holdning til økologi og bæredygtighed. Alle deres vitaminer og mineraler er enten food state, whole food eller i organisk form. Det er ganske simpelt lavet på mad i den fineste form. Det er veganer-venligt, på nær deres Q10, men det arbejder de på. Deres fyldstoffer i de plantebaserede kapsler er urter og ikke rismel som i mange andre tilfælde. Jeg er ganske enkelt imponeret!

Jeg vil derfor anbefale, at man kigger på deres side www.nani.dk – gennem dette link giver de dig 15 % i rabat. fordi du er klient hos mig. Det er IKKE noget jeg tjener penge på, – det er blot en service. Koden til 15 % rabat er VITALITET15.

Hvis du skulle have spørgsmål til, hvilke tilskud du skal købe, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf.: 53 87 84 87.